Wij zijn een verlengstuk van jouw team

Met zoveel knappe koppen onder één dak, hoef je als klant van teamitg niets minder dan het allerbeste van ons te verwachten. Samen met onze klanten vormen we ijzersterke partnerships om campagnes te bouwen die écht opvallen en goede resultaten opleveren.

Ons award winning team van performance marketeers werkt met data, strategie en design om jouw campagnes te optimaliseren. We kunnen alles in-house ontwikkelen en werken als verlengstuk van je team. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Wij zijn teamitg. En wij zijn er om je te helpen.

• Een toegewijd team van meer dan 150 CRM, digital en performance marketeers

• Een wereldwijd team van bijna 1.000 award winning strategische, creatieve en productie experts

• Al onze marketing technology is intern ontwikkeld door ons toegewijde team

• Elke dag gebruiken gemiddeld 32.000 mensen onze technologie

• Elk jaar worden er meer dan 4 miljoen multichannel uitingen gecreëerd

• Meer dan 100 landen (in 52 talen) ontvangen dagelijks onze persoonlijke communicatie

Laten we samen impact maken

Van inzicht, strategie en data tot volledig uitbestede marketing automation. Ontdek het hier.

Strategie

Denk je droomcampagnes uit samen met ons team van ervaren strategen die slim gebruikmaken van al jouw data om inzicht te krijgen in jouw marketingactiviteiten.

Creatie

Laat onze dynamische creatieve teams revolutionaire uitingen voor je ontwerpen die volledig aansluiten bij de look en feel van jouw merk.

Performance Marketing & Data

Kennis is macht. Als technology-led marketingbureau zijn we dol op cijfers. Data vormt de basis voor geniale marketingcampagnes. Verdrink je in al je data? Geen nood, onze data experts helpen je!

Loyaliteit

Onze experts helpen je bij het creëren van fantastische klantervaringen die bijdragen aan het onderhouden van langdurige relaties met je klanten. Breng de persoonlijkheid van je merk tot leven.

Support & Training

CanopyDeploy is makkelijk in gebruik. Ons deskundige trainingsteam tovert ook jou in een handomdraai om in een ware marketing automation te worden.

Alle Team ITG services

Ontdek meer over alle andere game-changing services van Team ITG.

Kennis

Blijf op de hoogte van het laatste omnichannel marketingnieuws, updates, trends en ontvang toonaangevende benchmarkrapporten. Laat je inspireren!

Was können wir für Sie tun?

Kontakt