ITG Connect - On Demand

It's a wrap en… wat was het gaaf! Wij hebben genoten van het Inspired Thinking Event: ITG Connect. Kon je er niet bij zijn, wil je alles of een bepaalde sessie nog eens rustig terug kijken? Bekijk dan hieronder direct de gehele uitzending of de afzonderlijke sessies terug.

Inspired Thinking zit in ons DNA. Tijdens ITG Connect - Het Inspired Thinking Event nemen we je mee in inspirerende verhalen en cases over data, campagnes en personalisatie.

Ontdek hoe je jouw omnichannel marketing kan laten vliegen door toffe cases en verhalen van diverse vakgenoten. Geef jezelf de vrijheid om vooruit te denken, nieuwe ideeën op te doen en je te laten inspireren over nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt. We nemen je graag mee op een ontdekkingsreis over hoe Inspired Thinking jouw marketing naar een hoger niveau kan tillen.

Bekijk de losse sessies terug

In geprek met CEO Sjuul van der Leeuw

Sjuul van der Leeuw, CEO van Team ITG, in gesprek met Ronnie Overgoor over het afgelopen jaar: hoe heeft hij als CEO afgelopen jaar ervaren? Niet alleen rondom Corona maar ook in de rebranding van e-Village naar Team ITG. En, wat is zijn boodschap aan de kijkers?

Hoe zet Kleertjes.com data in voor campagnes?

E-mail Marketeer Charlotte Smink gaat in op hoe Kleertjes.com data gebruikt voor leuke en inspirende campagnes voor hun doelgroepen. Dit doen zij aan de hand van het See, Think, Do, Care model. Een mooi voorbeeld hiervan is de sponsoring van The Voice Kids.

Waarom je de E-mail Benchmark 2021 wilt lezen

Jelle Rood, Key Accountmanager bij Team ITG, vertelt je in een paar minuten waarom jij als (E-mail) Marketeer de E-mail Benchmark 2021 nu wilt downloaden. Hij geeft je een sneak peek in de belangrijkste KPI’s, trends, uitdagingen en onze deep-dive analyse op het effect van Corona op de wereld van e-mailmarketing. Kijk snel mee.

De E-mail Benchmark 2021 download je hier!

Hoe zet Centraal Beheer de klant centraal?

Jeroen Dijkstra, Manager Omnichannel Personalisatie bij Centraal Beheer, vertelt hoe zij door middel van het personalisatie brein de klant centraal zetten. En niet alleen op de marketingafdeling bij Centraal Beheer, maar juist door de hele organisatie heen.

In gesprek met Anita Waslander & Ferry Willeijns

Ronnie Overgoor vroeg E-mail Marketing Specialist Ferry Willeijns en E-mail Marketeer Anita Waslander van het Concertgebouw het hemd van het lijf over het afgelopen jaar. Hoe kijken zij terug als specialisten? Wat brengt de toekomst voor het Concertgebouw? En wat zien zij in de markt?

Click & Collect bij Kwantum

E-mail Marketeer Willem Nijhof vertelt je alles over hun Click & Collect case. Veel retailers hebben een enorm hectisch jaar, zo ook Kwantum. Welke keuzes hebben zij intern gemaakt? Hoe heeft Team ITG Kwantum hierbij kunnen helpen? En wat is het resultaat van hun case?

Alles wat je wilt weten over CanopyDeploy

Product Owner Stephan van Maris van Team ITG vertelt je alles in deze korte video over de CanopyDeploy Roadmap van 2021. Van data tot aan Rich Push voor het kanaal Mobile. Ontdek snel meer.

"Een eer om deze ITG Connect te mogen presenteren! Boeiende cases, goeie interview gasten en een betrokken publiek, ITG Connect was een top event!"

Ronnie Overgoor

Was können wir für Sie tun?

hallo@teamitg.com